Стало відомо про те, що великий друг України, а також колишній прем'єр-міністр Великобританії зовсім не вірить у розвал Росії, проте впевнений у поверненні Кримського півострова та Донбасу під контроль Києва.

Про це він сказав у інтерв'ю Європейській правді.

За словами політика, програш Росії очевидний уже в усьому світі, проте сам кривавий диктатор путін говорить своєму народу про свої досягнуті цілі. Втім, як він і робить.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Йому нескладно переконати росіян у тому, що вони перемогли, і нібито «нацизм» в Україні переможений. Спосіб вони теж придумають, як це зробити.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Він розповість росіянам, що Україна денацифікована, і зникли всі нацисти, яких і не існувало. Я вважаю, що має достатньо політичного простору, щоб заявити російському народу, що він досяг своєї мети в Україні. Я ж не говорю, що його пояснення звучатимуть переконливо. Борис Джонсон

Щодо ядерного удару по Україні, варто про це почати забувати, оскільки диктатор не зважиться на це. Це назавжди поховає його політичну кар'єру, а точніше те, що залишилося від неї.

Путін і ядерний вибух, фото hyser

У будь-якому разі від цього постраждають не лише українці, а й росіяни, і керівництву буде дуже складно виправдати смерть такої кількості людей.

Ймовірність ядерного удару росії по Україні – зникаюче мала. А якщо це станеться, Захід буде змушений завдати удару відплати. І ми про це путін повідомили. Борис Джонсон

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

Нагадаємо, що не персонаж блокбастера, а життя в Україні: Володимир Зеленський за рік зумів пережити вже 12 замахів

Раніше повідомлялося, що чомусь військ НАТО досі немає в Україні

Також, путін наказав захопити весь Донбас