Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данилов вирішив висловитись про перемогу нашої країни над Росією, та назвав можливу дату.

Про це він заговорив під час свого нового інтерв'ю для порталу "Українська правда".

Олексій Данилов вважає, що на перемогу чекати раніше весни чи літа точно не варто, і взимку це явно не закінчиться. Ми продовжуємо боротьбу, і захисники Збройних сил України вкрай успішно справляються із поставленими завданнями.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

Я хотів би, щоб це сталося раніше. Але з огляду на те, що я реаліст, розумію, що раніше весни-літа в нас навряд чи буде таке свято. Але він обов'язково буде на нашій вулиці. Олексій Данилов

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Також немає сумнівів у тому, що всі захоплені території знову повернуться під контроль України. Це будуть наші землі з українським прапором, і росія вже нічого не зможе з цим ніколи зробити.

Навчання ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Найскладнішими цілями, як і раніше, залишаються Донецьк, Луганськ, а також Кримський півострів. Однак ця війна вже показала нам, що немає нічого неможливого.

Має бути розум, розрахунок та дія. Якщо у вас є розум, розрахунок та дія, то перемога буде обов'язково за вами. І головне - якщо на вашому боці правда, а правда на нашому боці. Олексій Данилов

До речі, війну росіяни планували закінчити до 7 березня, і тоді востаннє надходила загроза життю Володимира Зеленського. Вони ніколи не вдасться знищити нашу країну, адже у нас є прагнення до свободи і демократії, на відміну від них самих.

Фото: Олексій Данилов, скриншот youtube

Нагадаємо, що поділ влади та народна війна: що готує божевільному диктатору кремлівська еліта

Раніше повідомлялося, що США значно розширить допомогу Україні новим озброєнням на тлі чуток про настання Росії: путін знову в дурнях

Також, Олексій Данилов переконав українців у програші путіна, проте його страх може бути небезпечним для нас .