На окупованих територіях ворог нищить інфраструктурні об'єкти, а те, що не вдається знищити, використовує за власними потребами.

Комічна ситуація вийшла через повідомлення Генштабу, коли було сказано, що поранені вагнерівці потрапили до шкірно-венерологічного диспенсера, на Луганщині.

ЗСУ влучили у базу вагнерівців. Фото: скриншот Telegram

Очевидно, лікувати поранення для зазначених персонажів не так важливо, як дещо інше. Ось, що з цього приводу пише Генштаб.

"Ворог і далі використовує мережу цивільних закладів охорони здоров’я на тимчасово окупованій території для лікування поранених військовослужбовців окупаційних військ та найманців приватних військових кампаній. Так, у місті Луганськ, на території міського шкірно-венерологічного диспансеру проходять лікування поранені представники ПВК "Вагнер", - повідомляє Генштаб у вечірньому зведенні.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Варто зазначити, що поранених на Луганщині чимало, але ще більше поранених безповоротно. Адже окупанти намагаються захопити та втримати позиції, та не шкодують найманців з в'язниць, яких понабирав кухар путніа пригожин.

Нагадаємо, ми писали, що Дмитро Кулеба розповів про новий план путіна та масштабну загрозу з боку росіян.

Як повідомляв "Знай.ua" з'явилися нові деталі з дитинства російського диктатора путіна, як був на соціальному дні, так і залишився: "Все фейкове"

Також "Знай.ua" інформував, що "друга армія світу" у всій красі: навіть техніка не хоче їхати в Україну воювати, як відбулось "повстання" БМП.