Генерал Міллі впевнений, що рф програла у всіх напрямках, жодна ціль не була досягнута, путін продовжує робити помилки, а ЗСУ можуть піти в наступ коли почнуться морози.

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі зазначає, що атаки на українську інфраструктуру не лише завдали удару українському цивільному населенню, а й посилили бажання українців дати відсіч окупаційним військам.

Генерал Міллі. Фото: Youtube

Зараз ситуація на місці така, що лінії стабілізуються, і з настанням зими все трохи сповільниться через мороз. Тоді з'явиться потенційна можливість для наступальних дій для обох сторін через погоду та рельєф місцевості. Тому ми побачимо, що з цим станеться. підкреслив генерал.

Він також нагадав, що українські захисники відбили ворожу атаку на Київщині, а потім відкинули росіян із Харкова та Херсона, тому Росія атакує цивільне населення України, запускаючи ракети по енергетичній інфраструктурі. Проте це лише посилює супротив українського народу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Генерал Міллі. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що росія намагається нав'язати Україні фальшивий мир: США попередили про пастку.

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни викрадають українських дітей: везуть до Кадирова у Чечню на "перевиховання".

Також "Знай.ua" інформував, путінське ППО виявилося міфом: весь світ побачив, що росія не може захистити нічого навіть на своїй території.