У путiна вiдреагували на визнання Time людиною року українського президента.

Путін від злості і розпачу не знає, що і вигадати, та назвав критерії видання Time "зашореними" та необ'єктивними. 7 грудня видання Time оприлюднило обкладинку з Володимиром Зеленським, та визначило, що він є людиною року.

пєсков. Фото: скриншот з відео

Прессекретар путіна пєсков заявив, що критерії, за якими обирали людину року є русофобськими.

"Ми бачимо, що редакційна лінія видання Time не виходить за межі загальноєвропейського мейнстриму, який носить абсолютно зашорений, антиросійський і шалено-русофобський характер", - заявив речник путіна пєсков.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Нагадаємо, журнал Time назвав персоною 2022 року президента України Володимира Зеленського та "дух України". У матеріалі кореспондент видання Саймон Шустер пише, що успіх Зеленського як лідера воєнного часу залежав від того факту, що сміливість "заразна".

Обкладинка Time, скриншот

Раніше видання Politico визнало президента Зеленського найвпливовішою людиною Європи у 2022 році. ЗА даними видання, європейські лідери прагнуть відвідати Київ якомога скоріше, щоб зробити фото з Зеленським. натомість за версією видання, путіна там визнали "невдахою року".

Нагадаємо, ми писали, що путін у 2014 році активізував будівництво таємного метро в Москві: готується провести останні дні життя під землею.

Як повідомляв "Знай.ua" Гіркін після вигону з ворожих військ розповів про сюрпризи для України найближчими тижнями.

Також "Знай.ua" інформував, "Валет" та любитель неповнолітніх дівчаток: чим прославився Лукашенко до того, як став диктатором.