Українці продовжують боротися за свою свободу, і їм нічого не шкода для цього. Наприклад, двоє прикордонників навели артилерію на власний будинок, щоб знищити засіли всередині російських загарбників.

Мова йде про сімейний дует. Отець Роман і син Владислав зараз служать в одному з прикордонних підрозділів в Харківській області. Вони не перестають дивувати.

Справа в тому, що їх рідний населений пункт був захоплений російськими окупантами, і в їх будинку вони обладнали свій штаб, де проводили дуже багато часу разом.

Окопными шляхами син і батько дізналися про це, і на сімейній раді зрозуміли, що треба діяти, навіть якщо доведеться позбутися свого будинку. В результаті українська артилерія була наведена туди, і окупанти були ліквідовані. Їх там було не менше одного десятка.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Коли чоловіків питають, чи не шкодують вони про своє рішення, відповідь однозначна - ні. Після перемоги вони обов'язково побудують новий будинок, який буде ще краще, а головне - у вільній Україні.

Воїни ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Тим часом українські захисники продовжують звільняти наші території від росіян. Всього з початку повномасштабної війни втрати ворога складають 93 080 осіб. Дані уточнюються. Про це 8 грудня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. За крайні добу ліквідовано ще 340 росіян.

Нагадаємо, що візит Зеленського на Донбас "підпалив" росіян: соцмережі горять

Раніше повідомлялося, що путіна може ліквідувати власна еліта

Також, скільки ракетних ударів можуть завдати окупанти: Буданов порадував прогнозом