У США припустили, що Росія може зараз намагатися вибити з України фальшивий світ з Україною для того, щоб невдовзі розпочати новий наступ.

Про це йдеться у новій заяві держсекретаря США Ентоні Блінкена WSJ CEO Council Summit.

Наразі вони намагаються всіма силами здобути мирні переговори з Україною, проте це заради фальшивого світу, щоб підготуватися до нового наступу. Їхні плани вже практично провалилися.

Ентоні Блінкен, скріншот: YouTube

Переговори наприкінці війни точно будуть, і саме з їхньою допомогою закінчиться війна, проте спочатку потрібно досягти справедливого світу.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Можна уявити, що росіяни спробують знайти вихід, який був би фальшивим виходом, під яким я маю на увазі: о, давайте припинимо вогонь, давайте просто заморозимо все на місці, отримаємо заморожений конфлікт, ніколи не будемо вести переговори про територію, яку вони захопили і продовжують утримувати; відпочинемо, переоснастимося, перегрупуємося, знову нападемо", - додав держсекретар.

Переговори в Туреччині

Тим часом в Офісі президента вже зазначили, що готові на переговори з Росією, і не приховують цього, проте вони почнуться лише після того, як Росія повністю виведе свої війська з нашої території.

Поки що такого прагнення з їхнього боку не видно, і вони продовжують тероризувати наших людей і території ракетними ударами.

ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду