Раміль Шамсутдінов, який розстріляв товаришів по службі в 2019 році, попросився до ПВК "Вагнер".

Він записався добровольцем, коли до виправної колонії, де він відбував покарання, приїхали представники ПВК "Вагнер". Шамсутдінов попросився до них і навіть потрапив до списку.

Скриншот повідомлення

Шамсутдінова засудили за вбивство товаришів по службі в Забайкальському краї у 2019 році. Суд засудив його до 24 років та 6 місяців позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Шамсутдінов був засуджений за вбивство товаришів по службі в Забайкальському краї. У листопаді 2019 року під час зміни варти в селищі Гірський рядовий взяв Ак-74 і розстріляв вісім військовослужбовців, ще двоє отримали поранення. Після стрілянини він здався. Як пізніше пояснював Шамсутдінов, він пішов на такий крок через знущання та дідівщину. За словами Раміля, його загрожували "опустити".

Популярні новини зараз

Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Засуджений у рф. Фото: кадр з відео

У грудні 2020 року Раміля Шамсутдінова визнали винним у масовому вбивстві. Присяжні вказали, що він заслуговує на поблажливість. Суд засудив його до 24 років та 6 місяців позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Нагадаємо, ми писали, що у Росії почали створювати єдину електронну базу чоловіків перед наступною мобілізацією: повістки надходитимуть прямо на смартфон.

Як повідомляв "Знай.ua" росіянці у шоці від вибухів на аеродромах: ядерні сили беззахисні перед безпілотниками.

Також "Знай.ua" інформував, що у Північній Кореї батьків змушують називати дітей на честь зброї та боєприпасів: росія на черзі.