Стало відомо про те, чи зможе дожити російський диктатор путін до Гааги, чи він набагато раніше вирушить із Кобзоном на гастролі.

Про це 24 каналу розповів політолог Микола Давидюк.

Зараз все частіше точаться розмови про те, щоб створити спеціальний трибунал у Гаазі для російських злочинців, проте може статися так, що путін не вдасться туди потрапити.

Володимир Путін

На даний момент путін користується своїм дипломатичним імунітетом як президент країни, і він до останнього намагатиметься не залишати територію країни, або ж їздити тільки в країни, де його не затримають. Прилетіти на G20 чи на засідання ООН він, звичайно, не зможе, бо боятиметься затримання.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

У той же час Микола Давидюк зовсім не вірить, що путін колись потрапить до Гааги, оскільки російського диктатора можуть раніше вбити, ніж це станеться. Зроблять це свої ж, адже він справжній тягар для більшості еліт.

Вони готові одразу отримати нового царя з подібними амбіціями, але буде менш токсичним для них. На їхню думку, ліквідація путіна дозволить усунути всю провину на нього, а також звільнити країну від санкцій.

"Похорони" путіна. Фото: Telegram

Самому путіну вже складно зберегти своє життя, і він захоче отримати гарантії свого життя, і поїхати доживати своє життя далеко від усіх. Але світові вже не вигідно зберігатиме йому життя, оскільки будь-який диктатор, який розв'язав велику війну і безчесно її програв, за умовчанням помирає.

"Коли ти програв супервелику, суперпафосну, супербравадну війну, яку ти обіцяв за 2 – 3 дні виграти, ти вже нікому не потрібний – ні чужим, ні своїм. Але не потрібний живим, а мертвим – чому ні?" – продовжує політолог.

Нагадаємо, що російські окупанти вішають мирних українців у Луганській області

Раніше повідомлялося, що ЗМІ повідомили, що Володимир Путін впав зі сходів, але охорона вчасно встигла

Також пропагандисти дали Зеленському звання антихриста