Стало відомо про те, чому кривавого диктатора путін стали рідше випускати з глибокого бункера. Народ може бути наляканий його реальним зовнішнім виглядом через здоров'я.

Про це розповіла в ефірі телемарафону російський правозахисник Марк Фейгін, який регулярно аналізує ситуацію в Україні та світі.

За його словами, путіна ховають у бункері, щоб не лякати народ його хворим. Також, на Донбас він абсолютно точно не приїде, бо переживає за своє життя.

Марк Фейгін, фото: скріншот із відео

"Ні, нікуди він не поїде. Вони в кращому разі десь під Луганськом збудують якийсь там окопчик і приведуть підставних людей. Зобразять на пару хвилин його зустріч із масами. Не буде нічого, все обман. Чим небезпечно було зустрітися з матерями військовослужбовців? Ну от чому б не привести було не фейкових якихось тіток з адміністрації, а реальних матерів? Скрізь махінації", - каже Марк Фейгін.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

путін, фото: скріншот з відео

Поки Володимир Зеленський продовжує відвідувати позиції на передовій, а також відвідує на третій день після звільнення Херсон, путін продовжує показувати себе як справжнісінький боягуз. Він дуже несміливий і бачать це все, але визнавати не хочуть.

Наразі політична еліта не хоче показувати справжнього Путіна російським солдатам, адже тоді в них остаточно зникне бажання помирати в окопах.

"Ефект від зустрічі з Путіним буде, м'яко кажучи, сумнівним. Особливо якщо його супроводжуватиме людина з валізкою, причому неядерною", - переконаний адвокат.

Нагадаємо, що в Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися

Раніше повідомлялося, що ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінила світовий порядок .

Також мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду