У Росії все стабільно, і війна для них дорожча за рідних людей. Мати почала загрожувати 16-річному синові через те, що він виступає проти злочинних дій своєї влади.

Про це повідомляє моніторинговий проект "OSINT Бджоли".

Йдеться про громадянку Росії із міста Златоуст, що у Челябінській області. Катерина Качова вирішила весь інтернет опублікувати гнівне повідомлення на адресу свого рідного сина, який виступає проти війни в Україні.

Вона звинуватила його в "антиросійській політиці", а також назвала "г*вном" за ненависть до вбивць з "другої армії у світі". На думку росіянки, синові також начхати на сім'ю, і зокрема на двоюрідного брата, який зараз вбиває людей в Україні.

Зараз вона намагатиметься зробити все для того, щоб син пішов до армії.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Моя власна дитина не вірить ні в СВО ("спеціальну військову операцію" — ред.), вона проти цього всього. Йому абсолютно на всіх байдуже... Я раніше теж боялася відправляти її до армії. Думала, що вона там не зможе". Але після сьогоднішнього інциденту я вирішила: якщо буде армія, я сама допоможу, щоб його туди відправили.Нехай йому там вставлять мізки на місце. Плачу, не можу. Прикро, але більше не можу його терпіти. вно. Адже ріс хороший пацан", - йдеться у повідомленні жінки.

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Видно, що у хлопчика ще лишилося трохи критичного мислення, яке хоче придушити власна мати. Тим часом, в Україні загинуло вже близько 92 тисяч російських окупантів, і ця цифра продовжує зростати з кожним днем.

Символіка. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить