З'явилися нові подробиці та чутки про хворобу кривавого диктатора путіна, якому, судячи з усього, залишилося зовсім недовго. Чекаємо найближчим часом приємних новин із Кремля.

Про це говорить російський політолог та оглядач Валерій Соловей для видання Express .

За його словами, стан здоров'я путіна "різко погіршується", і це вже бачить публіка. Він має низку критичних захворювань, серед яких онкологія, шизоафективний розлад, і ще хвороба Паркінсона на ранній стадії.

Володимир Путін

"Хвороба Паркінсона вже прогресує. Цей факт всіляко заперечуватиметься і ховатиметься", - каже Вадерій Соловей.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Хоч розмови і давно ходять про хвороби путіна, за словами чоловіка, діагностували хворобу, зокрема рак підшлункової залози, йому зовсім недавно.

путін, фото: вільне джерело

"Путіна регулярно напихають усілякими важкими стероїдами та інноваційними знеболюючими ін'єкціями, щоб зупинити поширення раку підшлункової залози. Це не тільки завдає сильного болю, у Путіна стан одутлості обличчя та інші побічні ефекти - у тому числі провали в пам'яті. У його близькому оточенні". що окрім раку підшлункової залози, у Путіна також є рак простати", - каже політолог.

Інше джерело стверджує, що у глави Кремля постійно трапляються напади кашлю, нудота, а також втрата апетиту. Останнім часом він втратив уже 8 кілограмів. Це викликає занепокоєння у них у всіх, і зокрема сім'ї диктатора.

Лікарня, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Захід боїться повернення Криму: буде важка битва, біля путіна може зірвати дах

Раніше повідомлялося, що реальних успіхів не мають і борються шляхом пропаганди: у Генштабі спростували фейк росіян про "репресії" на деокупованих землях

Також політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів і путіна.