Російські пропагандисти назвали президента України Володимира Зеленського антихристом і закликають церкву визнати його таким офіційно. Агонія розпочалася через те, що діяльність УПЦ МП вирішили заборонити на території України. Свою заяву пропагандисти озвучили в ефірі телеканалу "Росія1".

В останні дні СБУ активно проводить обшуки в УПЦ МП і знаходить багато цікавих речей - від кремлівських методичок до підозрілих осіб на території єпархій і так далі. У зв'язку із цим на території України вирішили заборонити діяльність УПЦ МП. Українці підтримали рішення, а тим часом на російських болотах почалося виття.

Перевірка УПЦ МП. Фото: СБУ

Так, російські пропагандисти почали активно обкатувати тему заборони УПЦ МП в Україні та побачили у цьому підступи зла в особі не будь-кого, а президента Володимира Зеленського. Шанувальники путінського режиму закликали церкву офіційно визнати главу України антихристом.

"Треба акценти ставити конкретно і не соромитися. Я думаю, Православна церква має проголосити Зеленського, як офіційний прихід антихриста, офіційного антихриста. Ця людина з погляду православ'я – це класичний антихрист. Ми маємо забути прізвище Зеленський, треба називати просто Зеленський – це антихрист ", - Вкрай емоційно заявив один із шанувальників російського світу.

Популярні новини зараз

Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "московських" попів можуть вигідно використовувати: у ГУР розповіли для чого знадобляться святоші.

Також наш портал інформував, мрія виборців путіна: у Латвії сплачуватимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитися російську пропаганду.

Крім того, ми писали, пропагандисти готуються до Гааги: у прямому ефірі вже озвучують свою долю у найближчому майбутньому.