Деспотичний президент Росії Володимир Путін пережив невдале падіння, що посилило побоювання, що у 70-річного чоловіка серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляєDailyStar, Путін нібито впав зі сходів у своїй офіційній резиденції в Кремлі, і його охоронці допомогли йому лягти на найближчий диван.

На допомогу йому прийшли особисті медики, які виявили у нього удар копчика та нібито виявили у нього "рак шлунково-кишкового тракту", повідомляє Telegram-канал General SVR.

Володимир Путін, кадр із зустрічі з матерями

Вони також стверджують, що падіння змусило його випорожнюватися мимоволі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Незрозуміло, як вони виявили рак, коли перевіряли його на падіння, але російський Telegram-канал був джерелом заяв про поганий стан здоров'я з початку вторгнення в Україну.

Згідно з версією, путін спускався сходами, коли "спіткнувся і впав на спину, після чого впав на бік і скотився на пару ступенів" .

Повідомляє також, що: "Інцидент стався на очах у охоронців президента, які швидко зреагували і кинулися на допомогу путіну. Троє силовиків допомогли президенту дістатися найближчого дивана і викликали лікарів, які чергують у резиденції".

путін. Фото: скриншот з відео

Медики прибули протягом кількох хвилин, але не змогли одразу оглянути президента, оскільки у нього "онкологія шлунково-кишкового тракту, внаслідок чого він уже має серйозні проблеми із травленням" — і падіння викликало "мимовільну" реакцію.

Канал, який не розкриває своїх джерел, стверджує, що путін тепер носить "спеціальне взуття навіть удома з протиковзким покриттям".

Окремі розслідування ЗМІ показали, що путіна під час подорожей оточувала група лікарів, зокрема онколог.

путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що росіяни перетворили кримський Джанкой на найбільшу свою військову базу: ЗСУ чекає незабаром багато роботи.

Раніше ми повідомляли, що диктатор путін побоюється, що кожен день може стати для нього останнім: "Сам виростив".