У мережі поширили фото, на якому бразильські в'язні в прямому сенсі педалями генерують електроенергію.

Українці підхопили ідею, та вирішили використати стратегію бразильців по відношенню до російських полонених.

Схоже, ми знайшли застосування російським полоненим. У Бразилії є в'язниці, де зеки можуть крутити педалі для вироблення електроенергії - коментують фото українці

Зеки в Бразилії працюють на динамо-машині. Фото з Autogeek

Ув'язнені крутять педалі три дні на тиждень по вісім годин. Їхня "велопрогулянка" починається за годину до заходу сонця. Їхніх сил вистачає для роботи 10 вуличних ліхтарів щодня. За кожен день обертання динамо-машини в'язням віднімається один день зі строку покарання.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Це був би цікавий досвід, адже саме через обстріли рашистів українці потерпають від вимкнень електрики та відсутності тепла в оселях, де електричне опалення.

Проте звісно українці не зможуть навіть за бажання такими досвідами, через Женевську конвенцію, яку українці не можуть порушувати, якщо хочуть довести світові, що Україна - цивілізована та країна, що поважає міжнародне право.

Тим часом ворог продовжує наносити масовані атаки на енергооб'єкти, що живлять українські міста. Енергосистема на території всієї країни, на жаль, зазнала масштабних пошкоджень.

Нагадаємо, ми писали, що у Німеччині визнали себе одним із винуватців війни в Україні, але готові виправитися.

Як повідомляв "Знай.ua" ООН, ОБСЄ та Червоний Хрест дискредитували себе: як війна в Україні повністю змінили світовий порядок.

Також "Знай.ua" інформував, мрія виборців путіна: у Латвії платитимуть величезні гроші тим, хто готовий дивитись російську пропаганду