Данилов закликав українців не жити в постійному очікуванні ракетних ударів і заявив, що влада обов'язково про них попередить.

Свою пораду глава Радбезу України видав під час розмови в ефірі телемарафону.

Я хочу попередити, що інформацію потрібно ретельно аналізувати. Росія вкидає багато дезінформації. Ми маємо спиратися лише на офіційні повідомлення. Люди, які називають себе військовими експертами і не вилазять з екранів, я хотів би, щоб вони користувалися лише перевіреною інформацією, — сказав Данилов.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

Секретар РНБО нагадав, що в Україні діє ефективна система оповіщення, і порадив черпати інформацію про можливі обстріли тільки з офіційних джерел, позаяк Росія робить багато вкидів в інфопростір.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Я хочу всіх заспокоїти. Коли буде ракетний обстріл, влада вас обов'язково попередить. Не треба жити в очікуванні будь-яких неприємностей. Живіть своїм життям, яке зараз і так складне", – втішив всіх секретар РНБО.

За його словами, влада свідома того, скільки ракет лишилося в росії. Це вже набагато менше, ніж було на початку війни.

Вони зараз шукають, де вони можуть щось узяти, але, за інформацією, яку ми маємо від спецслужб, я не можу сказати, що вони в когось щось знайшли. У них вистачить на певний проміжок часу, але це не все життя, не вірте інформації, яка поширювалася в змі, що на роки-роки - підкреслив Данілов.

Нагадаємо, ми писали, що путін намагався захопити Україну методом війни СРСР та Чехословаччини: "Взяли стару тактику".

Як повідомляв "Знай.ua" чи повториться в Україні рекордна кількість обстрілів: припущення експертів.

Також "Знай.ua" інформував, кухар путіна Пригожин намагається вербувати тепер російський бізнес: погрожує всім, хто не відпустить співробітників вмирати в Україні