Все більше росіян почали виступати за переговори з Україною про укладання мирної угоди, але відсоток фанатів путіна все ще високий.

Про це зазначає опозиційне видання Медуза .

На території терористичної держави провели закрите соцопитування щодо підтримки війни на території України, і як зазначається, замовив його хтось із Кремля.

Виявилося, що кількість людей, які підтримують війну в Україні, значно зменшилась, і тепер більша частина опитаних виступає за проведення мирних переговорів.

Опитування серед росіян, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

За це сьогодні виступає близько 55% росіян, а ось за продовження війни лише 25%, що теж не маленьке число, якщо враховувати 144 мільйони населення держави. Причиною такого зниження підтримки війни можна пов'язати із частковою мобілізацією, яка розпочалася у вересні.

Загалом такі дані збігаються з результатами жовтневого опитування "Левада-Центру", де "за" і "скоріше, за" мирні переговори виступили 57% росіян, а "за" і "скоріше, за" продовження геноциду – 27%.

Мітинг росіян, фото: YouTube

Проте варто згадати результати опитування за липень місяць. Тоді за мир з Україною виступало трохи більше 30% росіян. Як бачимо, ситуація змінюється, але тільки після того, як ця війна стосується їх.

"Наміряти зараз можна всякого, краще цього не робити", - підкреслило ЗМІ джерело, близьке до Кремля.

Однак це зовсім їх не фарбує всіх, оскільки вони показали себе на початку цієї війни, коли вторгнення підтримало більшість громадян.

Переговори, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів та путіна

Раніше повідомлялося, що матері окупантів почали бунтувати через бідність країни: благають путі вивести війська, і витрачати гроші на громадян

Також Україні загрожує повне занурення у темряву, якщо головну проблему не вирішити вже зараз