Стало відомо про те, чи росіяни зможуть повторити ракетну атаку, яку вони здійснили в перший день повномасштабної війни - 24 лютого.

Свою думку на цю тему вирішив висловити військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко 24 каналу.

Того похмурого зимового дня було завдано понад 160 ударів по території всієї країни, і тоді вони мали відповідний ресурс. Зараз важко сказати, якщо у них можливість повторити це.

наслідки ракетного обстрілу Києва

Найближчим часом вони можуть використовувати різноманітну номенклатуру озброєння, і застосувати не тільки ракети типу Х-101, а й крилаті ракети типу "Калібр", "Іскандер", дрони-камікадзе, РСЗВ тощо.

Популярні новини зараз

Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів

Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

"Саме ракетна компонента – сухопутна, авіаційна та морська – у них дефіцитна. Тому здійснення масованого обстрілу понад 160 ракетною зброєю під серйозним сумнівом", – розповів військово-політичний оглядач.

Наслідки ракетного удару по Вінниці. Фото: скрін youtube

Останнім часом окупанти обстрілювали територію України виключно за допомогою авіаційних ракет, а от у Чорне море вони навіть не виводили значний час на кораблі з носієм "Калібрів".

За словами фахівця, російські загарбники побоюються, що ЗСУ можуть потопити їхні кораблі, тому не виходять великими групами у відкрите море. Для них це дуже великий ризик, який вони бережуть як "козири".

Нагадаємо, що реальних успіхів не мають і борються шляхом пропаганди: у Генштабі спростували фейк росіян про "репресії" на деокупованих землях

Раніше повідомлялося, що політолог назвав перші провісники великої революції в Росії: все залежатиме від виборів і путіна

Також Україна може отримати нові ракети, які отримають окупантів у глибокому тилу .