Пропагандисти продовжують зомбувати своїх громадян, вигадуючи фейки про страшних українців, які з приходом блекауту, із "нациків" перетворилися на "дикунів".

У заголовках статей українців малюють дикунами, які готові йти на грабунок, через тривалі блекаути. У Twitter, користувач оприлюднив скриншот заголовка та частини статті про крадіїв Києва та Львова.

"Апокаліпсис в темряві: міста України занурилися у Середньовіччя, мародери грабують та вбивають на вулицях. Мешканці Києва та Львова у соцмережах готуються грабувати супермаркети, обговорюють погроми" - йдеться у публікації російської помийки.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Коментарі не затрималися, та розрядили апокаліптичні прогнози, замінивши лють на сміх:

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

"Ти, як мешканець Львова, вже вигадав якийсь супермаркет підеш завтра грабувати?", "Піду пограбую бюро ритуальних послуг. Треба ж русні якісь різдвяні подарунки надіслати", "Якщо шо – пиши. Я тут не далеко, під'їду. Грабуватимемо разом. Можна ще пункт по цькуванню щурів та тарганів бомбити русні на подарунки", "У мене сусідка 75 років цікавиться чи будуть ґвалтувати?", "Новини із Саратова. Грабувати продовжують з без п'ятнадцяти вісім", - написали у жартівливому тоні українці.

Скриншот коментарів. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що як росіяни перекидують свої війська у Придністров'я: у кожного по кілька підроблених паспортів.

Як повідомляв "Знай.ua" амуніції на мільйон, не тисне: рогозін з роскосмоса пішов воювати з "НАТО", нап'яливши форму Альянсу.

Також "Знай.ua" інформував, що матері окупантів почали бунтувати через бідність країни: благають путiна вивести війська, і витрачати гроші на громадян.