Стало відомо про те, як росіяни постачають окупантів, які на сьогоднішній день розташовуються в районі окупованого Придністров'я.

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов на своєму каналі у YouTube.

Виявилося, що ротація російських військ на цій території відбувається шляхом деяких махінацій. Під виглядом туристів вони прибувають до Молдови з країн Європи.

Придністров'я. Фото: скрін youtube

РФ зараз не постачає в так зване "ПМР" озброєння, але запчастини для ремонту та його обслуговування все ж таки доставляють.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Молдова закрила свій повітряний простір. Вона заборонила своїм і, звичайно, російським авіакомпаніям користуватися повітряним простором Молдови. Сьогодні ротація проходить під виглядом туристів і російські військові можуть прибувати до Придністров'я через Кишинів, через треті країни", - каже він.

При цьому у росіян підроблені паспорти, які виготовлені за форматом оригіналів, але видані на інше ім'я та прізвище. Такий обманний маневр дозволяє їм постійно їздити туди-назад.

Придністров'я

"От таким чином відбувається ротація особового складу. Щодо техніки та озброєння, то там ротація не відбувається. Єдине, що туди доставляють запчастини для ремонту та обслуговування техніки та озброєння", – сказав Олег Жданов.

До речі, перекрити транзит запчастин сьогодні неможливо. Через Україну це давно не робиться.

Нагадаємо, що на Росії залишилося без опалення 70 тисяч людей у ​​лютий мороз

Раніше повідомлялося, що пропагандистка симоньян заткнула ниючих "мобіків" і закликала "надихатися" бідним російським народом

Також, Ілля Ківа знову перебрав із наркотою: вже скидає "режим Зеленського" та очолює Україну