Вже десятий місяць російський диктатор путін продовжує робити численні помилки в Україні, а це означає те, що він «завершується».

Таку думку 24 каналу висловив політолог Микола Давидюк.

Нещодавно президент Росії провів зустріч із жінками, яких він назвав матерями мобілізованих росіян. Вже з'явилося викриття, яке показує, що це підставні жінки, які супроводжують його на багатьох заходах, а сама поведінка диктатора говорить про те, що він не в кращому стані.

Владимир путин с матерями, фото: Александр Щербак/AP/REX/Shutterstock

На цій зустрічі путін виглядав дуже старим, а також слабким. У нього притуплена реакція, а також трясуться руки постійно, що є добрим знаком для всього цивілізованого світу.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Помилки, які Путін зараз робить - а це дуже прості політичні помилки - демонструють, що він завершується. Час перебування Путіна на посаді закінчується", - зазначає Микола Давидюк.

Про путіна вже почали всі витирати ноги. Одна з жінок на зустрічі зазначила, що її президент найкращий, проте сама вона є мешканкою Чечні, і мала на увазі Рамзана Кадирова. Ситуація досить цікава.

путін. Фото: скриншот з відео

Місцеві губернатори, які нібито надіслали жінок на зустріч, вважають себе вищими за путін, і диктатор для них ніхто. У такий спосіб вони думали про свій піар, а не репутацію Кремля.

"Ті, хто на 2 - 3 ступені нижче Путіна, його вже не поважають і витирають об нього ноги. Раніше було б нереально уявити історію, щоб якась нарядна актриса давала "ляпас" Путіну на телевізійній тусовці, яка потрібна йому самому", – продовжує чоловік.

Нагадаємо, про наступ ЗСУ на Білгород: кому це потрібно

Раніше повідомлялося, що абсолютно "раціональна гра" путіна зламана - "розклад" не виправдався

Також у Генштабі назвали точну кількість білорусів, які готові напасти на Україну: цифра вас розсмішить