Пропагандисти дуже впливають не тільки на російський народ, але й на солдат. Одна з найголовніших і наймерзенніших з них, Маргарита Симоньян, вирішила приструнити окупантів своєю сильною промовою.

Мобілізовані росіяни вже неодноразово скаржилися на умови утримання, ганебний стан військового обмундирування та зброї, тож пропагандистка поспішила поставити їх на місце.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот

Симоньян у своєму відеозверненні нагадала, що вони на війні і закликала терпіти. А для більшого ефекту згадала історію про радянського лікаря Леоніда Рогозова, який під час антарктичної експедиції сам собі вирізав апендицит. Мовляв, він зміг, а чим солдати гірші.

"Хлопці, слухайте, це війна зрештою. Чоловіки ж, треба потерпіти. Давайте звикати до того, що суворіше себе тримати", - сказала пропагандистка.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Вона запропонувала не плакатися життя, а "надихатися" бідним російським народом, який не бачив у вічі розкіш цивілізації, а мала на увазі вона кахель.

Раніше ми писали про те, що пропагандистські екстрасенси передбачали зникнення Заходу, а росію прирекли "оазою світла": дурдом на ТБ триває

Як повідомляв Знай.ua, обіср*лись в Україні? Пропагандисти на росії знайшли нову жертву — де тепер будуть шукати "бандерівців" та "нациків"

Також портал Знай.ua писав, що росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки