Скандальний колишній нардеп Ілля Кива, який гидко зрадив країну і втік до росії, знову вразив народ своїми маревними заявами.

На цей раз Кива заговорив про якісь групи, які хочуть захопити владу. За його словами, ці персонажі будуть використовувати протести активістів та загальний настрій народу для того, щоб прибрати Володимира Зеленського з поста президента.

Ілля Кива, фото: Instagram

Більше того, зрадник уже намітив цілі, як має вчинити росія у такій ситуації. Він говорив так, ніби вже є учасником цієї ідеї щодо "повалення" Зеленського.

"Наше завдання поглибити та посилити це протистояння всередині України. Знесемо режим Зеленського, бритти втратять свого міньйона", - сказав він.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Кива навіть замислюється про те, хто обійме пост президента і мріє про те, що новий кандидат піде на поступки путіну, тобто продасть країну. До речі, він знову публічно звинуватив Зеленського у наркоманії.

"Буде більш домовлено здатний, ніж сьогоднішній Зеленський, у якого руки по лікоть у крові, ніс у кокаїні та корупція, смерті за спиною", - заявив Кива.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ були помічені за 200 кілометрів від Москви, місцеві налякані і готуються вивчати українську: "Відчуття сюрреалізму"

Як повідомляв Знай.ua, Путін готує замах на Лукашенка, щоб захопити Білорусь: залишилися лічені дні

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський розповів про деокупацію Криму не військовим шляхом, але є нюанс: "Порожня трата часу"