У Європарламенті прийняли резолюцію, де визнали лукашенка відповідальним за воєнні злочини в Україні, та закликали рф негайно вивести російські війська з Білорусі та України.

Європарламент визнав вину лукашенка у злочинах, що вчиняють військові рф в Україні та видав резолюцію, що білоруський диктатор має постати перед трибуналом. Про це повідомляє "Хартія 97".

лукашенко. Фото: скриншот з відео

лукашенко та пов'язані з ним особи однаково відповідальні за воєнні злочини в Україні та мають бути притягнуті до відповідальності перед міжнародним трибуналом та Міжнародним кримінальним судом, — йдеться у резолюції.

Олексій Данілов сьогодні тролив лукашенка та написав твіт про сина лукашенка, який на своєму випускному одягнувся у синій костюм, та зробив фото з дівчиною у жовтій сукні.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Прислухайтесь до сина", - радить секретар РНБО України.

Скриншот твіта Олексія Данилова

Європейський парламент також висловив свою підтримку полку імені Калиновського та іншим білоруським добровольцям, які підтримують Україну в її захисті від російської агресивної війни.

Європейські депутати наголосили у резолюції, що Білорусь повинна бути визнана окупованою або де-факто окупованою територією, та заклики до негайного виведення російських військ з Білорусі та України.

Нагадаємо, ми писали, що Борис Джонсон назвав країни, які скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого: "Це було шоком".

Як повідомляв "Знай.ua", у звільненому Херсоні знайшли маленьку копію Валерія Залужного: "Як же він ненавидітиме ру**ю".

Також "Знай.ua" інформував, Михайло Подоляк закликав українців не шукати "зраду" через повільний наступ ЗСУ на фронті: є об'єктивна причина.