23 листопада росія завдала по Україні терористичного рактеного удару, який залишив більшість громадян без світла, тепла, води і навіть зв'язку.

Звичайно, такі обстріли спричиняють тривогу, незважаючи на всі оперативні зусилля служб, які максимально швидко намагалися повернути блага цивілізації українцям.

На жаль, такі обстріли з пошкодженням інфраструктури не будуть рідкістю для нашої країни, адже ми маємо справу з терористами. У ГУР розповіли, коли путін зважився на повторний обстріл України.

Місця влучання ракет. Фото: скриншот з відео

Щоб підготуватися до такого удару, ворогові знадобиться близько тижня.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Про це повідомив представник пресслужби ГУР МО Андрій Юсов в етері телемарафону.

"Нас намагаються зламати, занурити у темряву та холод у період війни і змусити до переговорів на умовах агресора. Цього насправді не вийде, ми розуміємо, що періодичність (масованих ракетних атак по Україні, - прим. ред.) - це приблизно "тиждень +". Тобто, це той період, який потрібен, щоб підготуватися до наступного масованого ракетного удару" , - розповів Юсов.

Він наголосив, що Україна готується до подальшої ефективної роботи, зокрема систем ППО, "але те, що терористичний режим продовжуватиме ці атаки, то це безперечно".

Відключення світла, фото: Знай.ua

"Ми розуміємо, що запаси високоточної зброї в росії значною мірою виснажені, але є багато ракет і не високоточних, ми й бачимо, що за точністю вони особливо і не женуться. У багатьох випадках розліт за кілометр - це умовна "норма" та попадання навіть не в об'єкти інфраструктури, а в цивільних будинках, лікарнях - це і є ознака косорукості російських ракетників і в цілому режиму рф", - додав Юсов.

наслідки ракетного обстрілу Києва

Нагадаємо, що названо умову для можливого наступу з Білорусі до Києва найближчим часом: "Сьогодні не 24 лютого".

Раніше ми повідомляли, що масована ракетна атака держави-терориста: майже вся Україна без світла, потрапляння по цивільних об'єктах .

Також стало відомо, де можна зарядити телефон у Києві, коли немає світла вдома: Віталій Кличко розповів про можливість евакуації.