Стало відомо про те, які кошти та аргументи Росія використовує сьогодні для того, щоби обстріляти мирні міста України. Методика терору продовжується.

Про це 24 каналу розповів російський правозахисник Марк Фейгін.

На сьогоднішній день загроза ядерного удару по Україні суттєво знизилася, оскільки Кремль має лише два засоби впливу на війну, та інших шляхів у них немає.

Марк Фейгін, фото: скріншот із відео

За його словами, проблема з ядерним озброєнням найближчим часом точно закрита, і сталося це після успішної зустрічі Джо Байдена і Сі Цзіньпіня на саміті G20.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Два світові лідери дали чіткий сигнал путіну про те, що ядерний шантаж неприпустимий, і у разі його застосування йому не залишитися при владі, а сама Росія розпадеться.

Саме тому Китай використовує свої два останні "козири", якщо їх можна так назвати. Тепер у них залишився лише можливий повторний наступ з Білорусі не лише на Київ, а ще й на Волинь, щоб спробувати зупинити західні постачання. Проте українські захисники явно до цього вже готові на десятий місяць війни.

Російські окупанти, скріншот: YouTube

Також трохи змінити ситуацію може той фактор, якщо росіяни почнуть знову закидати нові порції мобілізованих, але людей у ​​них залишилося вкрай мало.

"Це ті дві речі, які Москва використовує як останні засоби. Важливо, яка відповідь буде на це. Якщо вони підуть з Півночі, то можуть бути розгромлені. А продовження обстрілів території України збільшує шанси на отримання ракет ATACMS на 300 кілометрів", - зазначає Марк Фейгін.

Нагадаємо, що Борис Джонсон назвав країни, які скептично ставилися до війни в Україні до 24 лютого

Раніше повідомлялося, що знайдено бункери, в яких може ховатися путін: розкидані по всій країні на високій глибині

Також росіяни хочуть напасти на власний Білгород, щоб заспокоїти прихильників війни: путін продовжує демонструвати відсутність логіки