Стало відомо про те, що російське командування ухвалило рішення перекинути значну кількість десантників на Донбас. Ворог намагається виконати нові завдання.

Про це повідомляє британська розвідка, а дані опубліковані на сторінці Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter .

Справа в тому, що протягом останніх двох тижнів Росія перекинула на Донбас сильно ослаблені підрозділи Повітряно-десантних військ. Ще у вересні вони брали участь у утриманні Херсонської області, і, як бачимо, вкрай невдало. Херсон знову під контролем України, а вони без сил змушені тримати безрезультатно нові території.

Найімовірніше таке перегрупування робиться для того, щоб по-перше посилити наступ у районі Бахмута, а по-друге, підтримати оборону в зоні Кремінна – Сватове в Луганській області, контроль над якою окупанти вже почали втрачати.

При цьому деякі підрозділи десантників були посилені мобілізованими, що їм зовсім не допоможе. Їхня доля приречена з того моменту, як вони переступили кордон з Україною.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Воїни-десантники здійснили стрибки з парашутом, facebook.com/pressjfo.news

"Хоча цей погано навчений персонал посилить те, що видається за елітні сили, Росія, ймовірно, розмістить ці підрозділи в секторах, які вважаються вкрай важливими", - йдеться у матеріалі.

Нагадаємо, що російські окупанти гріються від багать через погану амуніцію, і здають свої позиції української артилерії .

Раніше повідомлялося, що у звільненому Херсоні знайшли маленьку копію Валерія Залужного

Також знайдено бункери, в яких може ховатися путін: розкидані по всій країні на високій глибині .