Російські пропагандисти та політологи вирішили перейти на Казахстан, пророкуючи там проблеми з "нацистами", як в Україні.

Пропагандисти почали шукати "наступну проблему". Кажуть, що у Казахстані і рускіх багато, і там теж можуть початися такі ж проблеми, як в Україні.

Пропагандист. Фото: кадр з відео

Давайте вже звернемо увагу на наступну проблему, і це Казахстан. Бо там теж можуть початися ті самі нацистські процеси, що відбуваються на Україні. І рускіх там багато. І території там багато, і, між іншим, там ядерне паливо росатома теж там. - істерично заявляє пропагандист.

Про це говорив один з пропагандистів, а інші його підтримували, розповідаючи, як там вже треба вирішувати проблему.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Нагадаємо, що у Казахстані переобрали президента, ним став Касім-Жомарт Токаєв. Він постійно підкреслює, що Казахстан підтримує принцип територіальної цілісності всіх держав. Також 17 червня під час виступу на економічному форумі у Санкт-Петербурзі Касим-Жомарт Токаєв у присутності путіна заявив, що не визнає "ДНР" та "ЛНР" та розкритикував російських політиків та співробітників медіа.

Токаєв також розкритикував російських політиків та працівників ЗМІ, які роблять образливі заяви щодо Казахстану.

Нагадаємо, ми писали, що Європарламент офіційно визнав росію спонсором тероризму: путін привів свою країну до всесвітнього визнання.

Як повідомляв "Знай.ua" окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС: путін злякався весняного наступу на Крим.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни дізналися розмір зарплати Соловйова: "Більше за путiна?".