У аналітиків та аутсайдерів починається істеричний крик душі.

Якщо росіяни десь щось починали здогадуватись, що "наш очєрєдной расклад полностью і на 100%" зовсім не справдився, то пояснюють, власне, про те, чого так.

путін, скріншот: YouTube

За словами псевдоаналітиків з рф, виявляється путін абсолютно раціональний гравець. Кажуть, що його очікування були в тому, що після того, як він оголосить війну, ніхто не захоче з ним воювати, складуть лапки. Бо Зеленському треба вберегти народ від війни, а не тероризувати його відсутністю електроенергії, холодом, голодом, і далі по списку.

Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Це, на думку аутсайдерів було б раціонально. Далі раціонально так само за договорняк. Бо ж Зеленському раціонально було б треба зафіксувати лінію зіткнення, щоб не допустити повного блекауту.

І отак би далі все пішло. Пітун відхопив би 4 області - всі раціональні гравці йому їх віддали, ну ж не воювати за це. Пітун відхопив інші 20 - те саме. Пітун відхопив Польщу і Прибалтику — а в чому проблема-то, нумо мислити раціонально?

Скриншот повідомлення

Попри все пропагандисти не змінюють свої наративи надто сильно, іф продовжують ліпити неоковирні свої штани світові на голову, розповідаючи, шо штанини, то для довгих вух, які стали рудиментами, а їх хочеться повернути назад.

Нагадаємо, ми писали, що прихід СБУ до Київсько-Печерської Лаври викликав справжню істерію у Кремлі.

Як повідомляв "Знай.ua" масована ракетна атака держави-терориста: майже вся Україна без світла, влучання по цивільним об‘єктам.

Також "Знай.ua" інформував, звичайних росіянців запитали про українців: "Треба різати".