Росія знову масовано атакувала територію України. Вибухи чути у багатьох областях країни, а до столиці потрапили по інфраструктурі.

За тиждень після попередньої атаки Україна знову була атакована. Окупанти ніяк не можуть вгамуватися, і хочуть позбавити нас електрики, водопостачання та опалення.

Обстріли Києва. Фото: скриншот з відео

У Києві було одразу кілька прильотів, і, як зазначив мер столиці Віталій Кличко, були потрапляння по інфраструктурі.

"Потрапляння до одного з інфраструктурних об'єктів столиці. Залишайтесь у укриттях! Повітряна тривога триває", – написав він.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

У частині столиці після цього почалися сильні перебої з електрикою та зникла вода. Крім цього спостерігаються проблеми зі зв'язком та інтернетом.

Раніше голова Миколаївської ОДА Віталій Кім зазначав, що ракет за сьогодні випущено дуже багато, і летять переважно вони з півдня та Сходу.

У Харкові та області також висока загроза ракетного обстрілу, і в місті знову зникла практично повністю електрика. Найближчими днями потрібно вкрай гостро реагувати на повітряні тривоги, і в жодному разі не ігнорувати.

Далі два звуки вибуху пролунали в районі Кременчука, і мер міста закликав усіх перебувати в укриттях, оскільки загроза все ще продовжується.

Загалом практично вся країна залишилася без електрики через нові атаки росіян, і сприяють цьому не тільки ракетні удари, а й мороз на вулиці.

Глава Київської ОВА зазначив, що в області також є влучення по житловому сектору, а також по об'єкту критичної інфраструктури.

Нагадаємо, що звичайних росіян запитали про українців

Раніше повідомлялося, що окупанти вже зібралися здавати Україні Енергодар та ЗАЕС: путін злякався весняного наступу на Крим

Також кожен росіянин відчує наслідки війни на собі: доведеться відповісти за всі злочини путіна