Крим стає дедалі більше схожим на пастку для росії, про це заявив екскомандувач армією США в Європі генерал Бен Ходжес.

Він зазначив, що після пошкодження Керченського мосту у Росії в рази знизилася можливість підтримувати свої війська на півдні України.

Палає кримський міст. Фото: скриншот з відео

Всі інші способи постачання армії по землі через Ростов, по берегу Азовського моря до Маріуполя, а потім на південь і в Крим дуже ризиковані, тривалі, до того ж звужені до однієї, по факту, дороги. При цьому підкріплення має вимірюватися у тисячах солдатів свіжого контингенту та ресурсах, необхідних не лише для війни, а й для утримання мирного населення на окупованих територіях. Звісно, щось вони можуть доставити кораблями, але все це дуже ненадійно, пояснив американський генерал.

На цей момент поповнювати запаси наземним шляхом через Маріуполь росіяни не зможуть, тому російському командуванню доведеться вирішувати, скільки вони готові ще втратити й чи є резерви для продовження боротьби.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Кримський міст, скріншот: YouTube

Не так давно Бен Ходже заявляв, що для того, аби звільнити від окупантів Маріуполь та Мелітополь ЗСУ потрібно півтора два місяці. А його прогноз щодо Херсону здійснився.

Нагадаємо, ми писали, що Європа має себе убезпечити від російських варварів: Подоляк дав єдину вірну пораду безпорадним вестернам.

Як повідомляв "Знай.ua" путін повернув країну в 1917 рік, окупанти знову роблять замах на життя продажних російських командирів: "Смута".

Також "Знай.ua" інформував, Чорноморський флот боїться висунутися після атаки України: "Це було немислимо"