Секретар РНБО Олексій Данилов вирішив не залишатися осторонь, і також висловив свою думку щодо мирних переговорів із Росією. Зокрема, він обговорив питання постачання озброєння від партнерів.

Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

За його словами, Україна вже давно показала свою позицію та прагнення до свободи, тому ніхто з наших партнерів не вирішуватиме нашої долі за спиною. Самі ж країни Заходу можуть зіштовхнутися із серйозними наслідками, якщо наважаться раптово припинити постачання зброї у відповідь на відмову Києва від переговорів.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube

"Що означає — менше даватимуть зброї? У публічному суспільстві та просторі все стає відомо. Я можу сказати, що коли у 2008 році нам відмовили разом із грузинами у ПДЧ, на той час був інший інформаційний простір, не було тих соціальних мереж, які сьогодні існують. Якщо нам припинять постачання зброї, повірте, світ може вибухнути. Тоді розмови про демократію та вільний світ, куди вони мають подітися? Це досить небезпечна річ — припинити нам допомогу", — сказав Олексій Данилов.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

поставки західного озброєння до України

Сьогодні Україна захищає не лише себе, а й увесь Захід від української агресії. Тобто, поставляючи нам озброєння, вони допомагають не тільки нам, а й собі, тому ніхто на це не наважиться.

Тема мирних переговорів сьогодні звучить все частіше, оскільки Україні вдалося повернути під єдиний захоплений росіянами обласний центр. Наразі протистояння триває, і в Кремлі розуміють, що їм не виграти цієї війни. Ось вони і намагаються всіляко тиснути на жалість.

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що в ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина

Також, у ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо