З'явилися нові подробиці про людей, які сьогодні керують Росією. Йшлося про "кухаря путіна" Пригожина, який отримав свій перший тюремний термін ще у 18 років.

Ось такі люди сьогодні є "героями Росії" і мітять на особливе місце у владі. У тому числі, це один із можливих наступників диктатора путіна.

1980-й був особливим для Пригожина, і вкрай "вдалим", допоки не відбувся суд. У лютому він із колегою обніс одну із квартир. Далі в березні вже намагався проникнути до квартири для крадіжки, але був помічений і нічого не вийшло. Наступного дня все пройшло вже успішно, і він разом із напарників обікрав один із будинків на 980 рублів. 14.03.80 - пограбували ще одну квартиру, завдавши збитків на 1610 рублів.

путін і Євген Пригожин, фото: вільне джерело

19 березня спробував пограбувати ще одну будівлю, проте вони були налякані наявністю можливої ​​сигналізації в будинку, а ось наступного дня їхня жертва втратила 250 рублів, що на той час гігантські кошти. Того ж дня вони разом із спільниками обікрали жінку, знявши з неї золоті сережки. пригожин був ініціатором і душив жертву під час пограбування.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

За все це він був засуджений свого часу на 13 років, а вже сьогодні такі люди носять зірку "героя росії" і є тією самою особою "російського світу", яку нам хочуть нав'язати.

Пригожин ріс поступово, пробиваючись в оточення Путіна з 2000-х років звивистими шляхами. Він зумів налагодити добрі стосунки з його власним водієм, а потім і з його охоронцями.

Сліди грабежу. Фото: Facebook

"Вже у 2005 році у Пригожина були фактично ексклюзивні можливості. Уявіть, є велика зала. Наприклад, Вітальня, де проходять з'їзди "Єдиної Росії". Ці зали знаходяться під охороною держорганів. І коли ти орендував такий зал, то замовити кейтеринг для заходу ти міг тільки у "Конкорду". Ціни там були вищими, але якість завжди дуже хороша", – згадує один із бізнесменів, який залишив РФ.

Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що росія завдяки путіну втратила звання "військової держави": вбили в собі головного експортера зброї

Раніше повідомлялося, що в ЄС знову гальмують вступ України до "сім'ї", і на це є стратегічна причина

Також, у ГУР МО спрогнозували кілька варіантів розпаду Росії: світова карта ще ніколи не виглядала так привабливо