Серед росіян почали зростати бунти, і вони вже гризуть один одному горлянки через поразки. Пропаганда починає поступово сипатись.

Таку думку 24 каналу озвучив радник глави Офісу Президента України Сергій Лещенко.

За його словами, сьогодні пропагандисти шукають на кого зіпхнути провину за поразки "другої армії у світі", і тому вони почали вигадувати найбезглуздіші фейки.

Пропагандисти, скріншот: YouTube

Сергій Лещенко зазначив, що у них з'явилося нове завдання, і воно полягає в тому, щоб гризти один одного за Павлівку, що поблизу Вугледара. Там було ліквідовано морських піхотинців з Владивостока, що дуже розчарувало Кремль.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Вони пишуть методички, як вони пояснюватимуть втрату Херсона, повторюючи історію Петра I та Полтави. Намагаються придумати фейки", - каже Сергій Лещенко.

Одним із яскравих фейків є заява колишнього народного депутата Іллі Ківи, який на пропагандистському телебаченні заговорив про готовність Києва визнати російські ультиматуми про окуповані території та позаблоковий статус країни.

Пропагандисти, скріншот з відео

Звичайно ж, це не так, проте цей народ готовий вірити у все, що їм кажуть із пластикових коробок телевізора.

Ще одним фейком є ​​те, що нібито "друга армія у світі" воює не з ЗСУ, а з НАТО. Звідси ми бачимо і заяви про "брудну бомбу", що заражена СНІДом, гепатитом тощо. Звісно, ​​куди без бойових комарів.

"Не так соромно програвати. Це одна з їхніх сюжетних ліній. Це спроба показати поразку Росії менш болісною для власного внутрішнього споживання", - каже Сергій Лещенко.

Нагадаємо, що російські окупанти почали застосовувати хімічну зброю проти свого ж народу .

Раніше повідомлялося, що путін наказав звезти до Херсона тисячі окупантів і багато артилерії: настають важкі бої за місто

Також готовність до переговорів: Україну схиляють і компроміс путіна