З'явилися чергові новини із Туреччини. Місцевий лідер Реджеп Тайіп Ердоган почав різко втрачати підтримку, і одразу поставив ультиматум путіну.

В опублікованому рейтингу видно, що партія Справедливості та арвітію, яка належить президенту Туреччини Ердогану, почала поступово скочуватися вниз. Усього за останні місяці вони втратили третину довіри до народу. Якщо раніше це було 42,6%, то на початку листопада становило 28,2%.

Це дуже погані новини для турецького лідера, особливо зараз. Загалом через півроку в країні відбудуться президентські вибори, і такі низькі рейтинги можуть поставити під сумнів перемогу Реджепа Тайіпа Ердогана, який планував балотуватися на третій термін.

Крім того, практично відразу після цього турецькі засоби масової інформації почали розповсюджувати новину про те, що Ердоган налаштований рішуче проти війни в Україні.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

В Україні готується революція у житловій сфері

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Ердоган, фото: вільне джерело

Він уже запропонував російському диктатору путіну залишити раніше захоплені території і негайно перейти до прямих переговорів з Україною та Володимиром Зеленським.

Чоловік вірить, що йому це допоможе повернути рейтинг, а також назавжди увійти в історію як людина, яка допомогла закінчити ще одну кровопролитну війну. Найімовірніше це сталося під час телефонної розмови, яка відбулася увечері вівторка, 1 листопада.

Під час розмови Ердоган заявив, що Туреччина продовжує вживати необхідних заходів з усіма сторонами для вирішення проблем, пов'язаних із виконанням "зернової угоди".

путін і Ердоган, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що потужний ракетний удар по Україні: що відомо зараз

Раніше повідомлялося, що в Росії обговорювали ядерний удар по Німеччині перед нападом на Україну

Також, названо терміни будівництва заводу Bayraktar в Україні, якщо росія не зіпсує плани