В окупованому Криму знову пролунали вибухи. Севастополь був нібито атакований безпілотниками, хоча ЗСУ жодної інформації про це не давали, а ось росія заявляє, що атаку "відбивали" кораблі чорноморського флоту.

Окупаційна "влада" Севастополя стверджує, що чорноморський флот рф атакував БПЛА, в той же час українські джерела повідомили, що йдеться про чотири кораблі, серед них фрегат Адмірал Макаров з "калібрами" на борту, який став флагманом флоту рф після потоплення Москви.

"Атака" БПЛА у Криму, фото з вільних джерел

Після цієї новини від місцевих Telegram-каналів з'явилася інформація, що в районі паливного терміналу в Севастополі сталася пожежа. Однак причина його виникнення "поки невідома".

У міноборони рф підтвердили сьогоднішні вибухи в Севастополі. За їх словами, було задіяно 9 безпілотників та сім автономних морських безпілотних апаратів. Також підтвердили пошкодження морського тральщика "Іван Голубець", називаючи їх незначними.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

А ще знайшли винних - нібито британські фахівці підготували ЗСУ до атаки. Більше того, після цього звинуватили тих же у причетності до підриву газопроводів "Північний потік" та "Північний потік-2".

Раніше ми писали про те, що російські окупанти розпочинають підготовку до повторного наступу на Київ.

Як повідомляв Знай.ua, Сі Цзіньпін разом із Кадировим почали будувати плани щодо захоплення російських територій: "Постпутинська росія"

Також портал Знай.ua писав, що диктатор путін міг правити до кінця життя, але 24 лютого наблизило кінець режиму: "Гігантська фігня здала"