З'явилася нова інформація про те, що відбувається сьогодні на Херсонському напрямку. Приводів для радості поки що немає, і потрібне трохи терпіння.

Про це висловився колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента Віктор Андрусів у власному Telegram -каналі. Там він регулярно пише про те, як бачить ситуацію на полі бою.

Зараз нічого радісного в ситуації щодо Херсона немає, і просування наших військ іде вкрай складно. Однією з таких причин є погодні умови, які не дають змоги так легко повернути місто під контроль офіційного Києва.

Віктор Андрусів, фото: Instagram

Також у жодному разі не можна вестися на всі розмови про підготовку росіян до відступу. Робиться це виключно для відведення очей із чогось дійсно важливішого. У такий спосіб російські окупанти та пропагандисти намагаються спровокувати наших захисників на необдумані штурми.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"Росіяни нічого не планують здавати. Це питання іміджу нового командувача. Станом на сьогоднішній день у них план складається з кількох стадій. На першому етапі - мета збити нашу наступальну ініціативу завдавши значних втрат. Якщо нас не зупинить, то росіяни планують відступити до Херсона. з метою звузити лінію фронту на правому березі. І тоді втягнути нас у виснажливу битву за Херсон" - пише Віктор Андрусів.

Віктор Андрусів, фото: Telegram

Саме тому, на думку колишнього радника глави МВС, українцям поки що потрібно знизити свої позитивні настрої, але тільки на якийсь час. Ми обов'язково зможемо перемогти і повернемо Херсон ще до кінця цього року. Головною відмінністю наших військових від окупантів є той факт, що ми продуманіші, і діємо професійно.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Нагадаємо, що все говорить про підготовку до вторгнення з Білорусі: генерал про майбутні погрози у війні Росії проти України

Раніше повідомлялося, що Кирило Буданов назвав терміни звільнення Херсона від окупантів, і навіть підрив Каховської дамби не зупинить ЗСУ

Також, чому бомбардування мирних міст ще ніколи не допомагали агресорам виграти війну: путін продовжує застарілу тактику