Стало відомо про ще одну проблему Кремля. У них закінчується зброя, тому вони як бідні родичі зараз жебракують у країн Африки.

Подробиці розповів російський опозиціонер та екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков.

Чутки про те, що путін готувався до короткої війни, ходять давно, і це практично підтверджений факт. Інакше пояснити те, що вони не підготували резерви на тривале протистояння неможливо.

На даний момент вони почали закуповувати старі зразки техніки в африканських країн. Нагадаємо, що це все ще вважається "другою армією у світі".

Сергій Суровікін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Я думаю, потенціал вичерпався. Росія, як жебрак, бігає по всьому світу і збирає залишки якихось озброєнь. Я чув, що вони дісталися Африки і там скуповують стародавню техніку часів Радянського Союзу. Вони беруть цю техніку, ремонтують на заводах та кидають у бій. Там гармати, які я ще бачив у 1979 році, коли проходив службу в армії. Причому конструкція гармати 1943 чи 1947 року. Шукають все, що можна", - сказав Гудков.

Крім того, він додав, що нового генерала, якого особисто призначив путін, вже ніяк не змінити хід війни. Він може скільки завгодно хмурити брови, робити гучні та загрозливі заяви, але росіянам вже нема чим воювати.

Вони не мають ні техніки, ні озброєння, ні навіть людей, адже мало хто захоче вмирати за путінські амбіції.

Окупанти. Фото: скриншот з відео

"Що вони можуть зробити? Ну можуть озброїти солдатів легкою стрілецькою зброєю і кинути на північ України, щоб відволікти ЗСУ від деокупації Херсонщини. Але вони все одно готуються тікати з Херсона. Це найбільш очевидний варіант. Чиновники вже вивезли звідти свої родини", - заявив він. Гудков.

Нагадаємо, що голова ГУР Буданов спрогнозував закінчення війни

Раніше повідомлялося, що в США насміхаються з жалюгідних спроб окупантів налякати українців: ЗСУ роблять максимальні успіхи на фронті

Також, атака дронів Shahed-136: чого українцям не можна робити в жодному разі