Мобілізовані таджики влаштували стрілянину на полігоні в Білгородській області та за деякими оцінками відправили до Кобзона десятки російських військових. Про це повідомляє telegram-канал SOTA.

За попередніми даними у військовій частині в Білгородській області троє військових відкрили стрілянину по своїх же. Зазначається, що причиною бійні міг стати конфлікт релігійною поштою, адже нападники були таджиками. Повідомляється про десятки 200-х російських окупантів та поранених.

Мобілізовані окупанти. Фото: скриншот Youtube

"За даними може йтися про 22 убитих і 16 поранених: при цьому стріляли троє військових, двоє з яких були вбиті на місці, а один втік", - йдеться в повідомленні.

Перестрілка окупантів. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

За інформацією інших джерел, кількість постраждалих мобілізованих нижче - від 11 до 13. При цьому наголошується, що військових, які відкрили вогонь, було троє. Двоє з них загинули на місці, а одному вдалося втекти.

Перестрілка окупантів. Фото: скрін telegram

Джерела наголошують також, що ця інформація не підтверджена офіційно. Втім, ймовірність того, що командування окупантів вирішить пролити світло на інцидент, мінімальна, адже навіть реальні втрати на війні ретельно ховаються.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: "Вони розуміють, що повністю програють війну".

Також наш портал інформував, жителі Білгорода більше не почуваються частиною росії, адже у путіна нові "іграшки": вже чекають, коли українці проведуть референдум.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, СБУ вирішила потрясти московського попа у Вінницькій області: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.