У Росії тим часом вирішили знову скласти фейки про головнокомандувача Володимира Зеленського. По мережі вже поширюється новина про втечу президента через ракетні обстріли.

Все пішло після одного з постів на сторінці пропагандистського засобу масової інформації у соціальних мережах.

Вони бажають, щоб мотивацію українців було максимально підірвано, і за рахунок цього думають перемогти у війні. Але все це не так просто, як їм здавалося.

Пропагандисти, скріншот: Telegram

"Зеленського терміново евакуювали до секретного бункеру на Заході України" - новина з таким заголовком з'явилася на пропагандистських ресурсах. Вони думали, що жодного спростування явно не буде, і частина населення збунтується.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як виявилося, вкотре Володимир Зеленський довів, що мужності у нього вистачить щонайменше на половину планети, на відміну від диктатора путіну, який у бункері сидить із перших днів війни.

Володимир Путін

Український гарант вийшов на вулицю під час повітряної тривоги через кілька хвилин після крайнього прильоту ракети по Києву і звернувся до українців. Досить дивний бункер просто неба.

У своєму зверненні Володимир Олександрович зазначив, що попри всі складнощі ми обов'язково впораємося. А ось Росії після досконалого буде ще гірше, адже Захід готується надати ще більше озброєння.

Володимир Зеленський, скріншот із звернення

"Ранок важкий. Маємо справу з терористами. Десятки ракет, іранські "Шахиди". У них дві мішені. Енергооб'єкти - по всій країні. Київщина та Хмельницька область, Львів та Дніпро, Вінниця, Франківщина, Запоріжжя, Сумщина, Харківщина, Житормирщина, Кіровоградщина , південь. Вони хочуть паніки та хаосу, хочуть знищити нашу енергосистему. Вони безнадійні" - каже Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що диктатори об'єдналися: Лукашенко та путін збираються розгорнути спільне угруповання військ

Раніше повідомлялося, що Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з Росією.

Також ядерний шантаж не спрацював: чим путін лякатиме Україну