Збройні сили України продовжують успішний контрнаступ, і вже почали виганяти росіян з Луганської області.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму новому відеозверненні в Telegram - каналі.

Ще кілька місяців тому росіяни раділи тому факту, що їм вдалося вийти на адміністративні кордони цієї області, і тут українські захисники вирішили їх розчарувати.

Деокупація Луганської області вже розпочалася, і вона є досить успішною. Нашим воїнам вдалося за кілька днів звільнити низку населених пунктів, і вони готуються до прориву у стратегічно важливих містах. З такими темпами незабаром український прапор знову висітиме у Луганську, і про "ЛНР" усі згадуватимуть лише як про страшний сон.

"Деокупація Луганської області розпочалася. Вже кілька населених пунктів звільнено від російської армії, російських окупантів", - сказав він.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Сергій Гайдай, фото: Facebook

Які саме це були населені пункти – невідомо, оскільки Генштаб ще не давав добро на поширення цієї інформації. Але, найімовірніше, за кілька днів вже знатимемо.

Також Сергій Гайдай зазначив, що російські окупанти вже давно усвідомили, що їм ніколи не перемогти у цій війні, і ЗСУ точно їх "розіб'ють", тому намагаються оперативно замінувати всі ділянки доріг та будівлі.

"Не біжіть попереду поїзда, не намагайтеся вже збирати речі і повертатися назад. Ми скажемо, коли можна і куди саме повертатися. Треба, щоб таки лінію фронту десь далі посунули ЗСУ і лише потім уже можна буде заходити до певних населених пунктів ", – сказав голова Луганської ОВА.

Луганський аеропорт

Нагадаємо, що мобиків морять голодом та холодом, а про гроші можна забути: все йде за планом

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором Путіним: опубліковано офіційний документ

Також, Кадиров та "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора за провали.