Стало відомо про те, чи росіяни зможуть ракетами масовано обстріляти критичну інфраструктуру України. Що про це треба знати.

На цю тему вирішив висловитись популярний військовий експерт Олег Жданов.

На його думку росіянам не вдасться завдати масованого ракетного удару по важливих об'єктах інфраструктури України, і на це є низка причин.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

Росіяни лише на словах такі грізні, а насправді вони давно закінчують високоточні ракети, і вони вже почали їх економити. Саме тому масового обстрілу країни чекати не потрібно, це лише залякування.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Показати ще

"Станом на сьогоднішній день Росія не може завдати масованого ракетного удару, їхня авіація не залітає в нас повітряний простір. Вони тому бісяться і з РСЗВ обстрілюють цивільну інфраструктуру. Вони обстрілюють мирні міста, щоб посіяти хаос і паніку серед українців. Тому що удари з інфраструктури вимагають високоточних ракет, а як я розумію, у них їх все менше і менше, тому навряд чи Росія зможе влаштувати таке бомбардування, щоб знищити нашу критичну інфраструктуру", - зазначає Олег Жданов.

ЗСУ, фото: Facebook

Вони можуть хіба що зробити якусь грізну заяву про обстріл польських аеродромів, щоб постачання озброєння в Україну припинилося, але зробити цього не вистачить сміливості.

Все тому, що Польща є частиною НАТО, і без відповіді такий вчинок росіян явно не залишиться.

"А якщо НАТО вступить у війну, то воно може за кілька годин закидати всю РФ "Томагавками". А чим РФ відбиватиметься?", - підсумував Олег Жданов.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .