Колишній міністр праці Польщі Петро Кульпа вирішив знову висловитись на тему сучасної росії. Диктатор путін навмисно намагається перетворити країну на Північну Корею, щоб зберегти свою владу та життя.

Про це він розповів у своєму новому онлайн-інтерв'ю для порталу Політека .

Зараз уряд Росії намагатиметься зробити все можливе для того, щоб ізолювати країну ще більше, хоча здавалося б, що це вже неможливо. Самі наміри путіна внутрішньополітичні, і саме тому вона почала лякати весь цивілізований світ ядерним ударом.

Петро Кульпа

Про це свідчить той факт, що бункерний диктатор на війну в Україні відправить ще не менше 300 тисяч звичайних мирних жителів, але не чіпає близько п'яти мільйонів місцевих чиновників.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Його головна мета – тероризувати росіян, щоб перетворити росію на Північну Корею, де люди залякані, а апарат насильства гарантує безпеку влади та збереження життя путіна та його спільників. У такому разі війна стає лезом у м'ясорубці, яка перемелюватиме всіх незгодних з режимом" – зазначає Петро Кульпа.

Володимир путін, кадр із звернення

Розмови про те, що Кремль хоче перетворити країну на Північну Корею, ходять уже давно. Йому подобається політика ізоляції, адже тоді народ не задивлятиметься на багатих та успішних сусідів, і не треба буде сильно намагатися заради розвитку.

Крім того, у деяких аспектах йому навіть удалося переплюнути Північну Корею. Росія ще в березні стала країною, проти якої було введено найбільшу кількість санкцій.

Нагадаємо, що Арестович заявив, що обіцяні 18 комплексів HIMARS вже в Україні

Раніше повідомлялося, що окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою

Також, путін може передати кермо правління "партії війни" через страх застосування ядерної зброї