Типові російські "опозиціонери" такі ж "хороші" як і Z-імперці, тільки вміють мімікрувати під лібералів, щоб влаштуватись на Заході і просувати антиукраїнські наративи.

Власне свої амбіції вони проявляють просто дописуючи у Twitter. Наприклад, такий собі Максим Кац нещодавно виразив думку, що "російська опозиція" (де він таку знайшов в автократичній країні"?) нічого не винна українцям".

російська опозиція нікому нічого не винна, особливо українцям - заявив один з так званих представників.

Скриншот повідомлення

І хоча українці змогли гідно відповісти Кацу, факт залишається фактом, від імперських амбіцій дорога лише через чорні трупні пакети. У коментарях "опозиціонера" не жаліли:

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Кац абсолютно правий. Неможливо бути в боргу перед кимось, якщо тебе не існує. Російська опозиція нікому нічого не винна тому, що її не існує.",

"Ахаха. Вам візи повинні, вас зрозуміти повинні, у хороший російський світ хотіти повинні, а росіяни нікому нічого не винні. Вчити мови країн, куди тікають, не повинні, просити вибачення та боротися з владою не повинні. Норм влаштувалися"

А, ну тобто з наслідками війни, яку нинішній уряд розв'язав ви навіть у "прекрасній Росії майбутнього", розбиратися не плануєте, бо вас образили українці? Х***вий із вас політик. Мабуть, яка країна, такі в неї й опозиціонери".

Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою.

Як повідомляв "Знай.ua" путін може передати кермо правління "партії війни" через страх застосування ядерної зброї.

Також "Знай.ua" інформував, що Зеленського просять вплинути на Google та Meta: блокують українців та не дають показати правду.