Російська пропаганда на телебаченні знову дала збій, зізналися, що історичних прецедентів.

Один із "експертів" прямо і чесно зізнався, що включати до складу росії території, які вони не контролюють, — це злочинна дурість. І жодної впевненості, що мобілізація врятує авантюру під назвою "спеціальна військова операція" — немає. Відео з прямою мовою пропагандисти розповсюдили у тг-каналі Правда Геращенко.

Пропагандисти. Фото: скриншот з відео

Пропагандист називає заяви путіна та інших пропагандистів мріями та нарікає на те, що з людьми, які живуть в уявній реальності важко розмовляти.

"Я бачу динаміку бойових дій на фронті, і будь-хто з присутніх може покласти руку на серце та сказати, що не впевнений, що мобілізація допоможе переломити хід бойових дій та "звільнити" Запорізку область. Наразі всі скидається не дуже добре", - заявив рашист.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Хтось мав сказати це першим. росіян потихеньку готують до усвідомлення, що "сво" провалилася, а путін - жалюгідний невдаха.

Водночас мобілізовані обривають телефон, щоб домовитися з українськими захисниками для того, аби здатися у полон. Русня не хоче дохнути в українській землі, попри свою боягузливу натуру. У мережі з'являються нарікання, що за телефоном, який дали, щоб стати полоненим, неможливо додзвонитися.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою.

Як повідомляв "Знай.ua" у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях: викликають дикий сміх замість жаху.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Резніков сумнівається в ефективності простроченої ядерної зброї росії.