27-річний репер із Краснодара Іван Петунін, відомий як Walkie T, наклав на себе руки для того, щоб його не знайшли військкоми і не відправили на війну в Україну.

Смерть молодого виконавця наробила чимало галасу в мережі. Інформацію про загибель Петуніна підтвердили ті, хто його добре знав. Повідомляється, що музикант зірвався з великої висоти, з 10 поверху.

Репер Walkie T, фото з Instagram

Відомо, що хлопець мав відстрочку від мобілізації, оскільки він лежав у психоневрологічному диспансері. Петунін у передсмертній записці дівчині написав, що після визнання путіним українських міст незалежними розпочнеться жорстока війна та на фронт заберуть усіх.

Передсмертна записка репера Walkie T

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Більше того, він записав передсмертне відео. Іван був упевнений, що найближчими днями часткова мобілізація в росії перетвориться на повну, а він не хоче брати участь у цьому злочинному божевіллі.

"На свою душу гріх вбивства я брати не можу і не хочу. Я не готовий вбивати за будь-які ідеали. Для мене убити людину - на війні або просто так - це те, чого я зробити не можу. Я не маю права взяти в руки автомат і стріляти по людях", - висловився Іван Петунін.

Раніше ми писали про те, що соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя "прочитав" дії путіну наперед: "Приєднання росії до Кобзона"

Як повідомляв Знай.ua, куди і коли "кине" мобіків путін з Білорусі та які міста під загрозою: прогноз експерта

Також портал Знай.ua писав, що мобілізованим росіянам сказали, що вони самі винні: військком показав обличчя всього режиму