Стало відомо про те, що на російського диктатора путіна можуть тиснути у питанні застосування ядерного озброєння проти України. Хто ж ці люди, якщо їх можна назвати так.

Про це 24 каналу сказав російський опозиціонер Леонід Невзлін.

Якийсь час тому російський президент ухвалив рішення оголошувати по всій країні часткову мобілізацію, хоча протягом семи місяців він нібито уникав цього питання, і тепер стоїть питання переходу до наступної ескалації війни.

На путіна може тиснути «партія війни» із закликами застосувати проти України найближчим часом ядерну зброю. Все тому, що вони не хочуть воювати з Україною, у Кремлі бажають помірятися силами з НАТО та Європою.

Володимир путін, кадр із звернення

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

В Україні готується революція у житловій сфері

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Його фактично поставили в це становище. Я собі уявляю, як він почувається, будучи клінічним боягузом, не дуже здоровою людиною та ще психопатом", - зазначає Леонід Невзлін.

Україна для нього також дуже важливий об'єкт, оскільки він вважає її своєю територією, а отже, нас усіх можуть очікувати рішення, які вплинуть лише на загострення війни.

Випробування ядерної зброї. Фото: скриншот Youtube

За словами опозиціонера, путін вважає, що завдяки заклику та додатковій техніці, яку кинуть на фронт, він почне здобувати перемогу. Однак, якщо втрати продовжаться і далі, а ЗСУ йому обов'язково це забезпечать, то він може піти у глибоку образу та розчарування. Ось тоді на нас і чекає ймовірність застосування ядерної зброї.

Кинути такий удар він може в деяких місцях по лінії фронту, щоб здобути хоч якийсь успіх, але при цьому зовсім не думає про наслідки.

"Другий варіант, що путін передасть кермо правління, скажімо, "партії війни". Ці точно кинуть тактичну ядерну зброю. Ідея, яку вони переслідують - це добитися хаосу в Європі через енергетику, поставити Україну на коліна і змусити європейців і Байдена просити Зеленського віддати частину території у якомусь жахливому для України світі чи перемир'ї", - продовжує експерт.

Нагадаємо, що росіян мобілізували і вони ще мають розщедритися: змогли забезпечити "гарматне м'ясо" лише повістками

Раніше повідомлялося, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Також росіяни все ще утримують у полоні тисячі українців, серед яких багато мирних та жінок .