Стало відомо про те, що російський диктатор путін почав давати особисто вказівки командувачам на війні в Україні, а ось своєму підлеглому Сергію Шойгу він більше не довіряє.

Про це пише американський Інститут вивчення війни.

Варто зазначити, що бюрократичні збої в російській частковій мобілізації вказують на те, що російський диктатор путін знову співпрацює безпосередньо з командувачами своїх військ. Тобто, він приймає рішення щодо дій гарматного м'яса на полі бою. Тепер не дивно, чому вони зазнають так багато втрат останнім часом.

Таким чином кривавий диктатор намагається обійти стандартну процедуру, в якій комунікація здійснюється через Міністерство оборони, і на це є причина. Путін більше не довіряє Сергію Шойгу після кількох місяців провалів. Але краще їх справи не стали.

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Наприклад, він перекинув непідготовлені резерви відразу на гарячі точки фронту, не давши їм навчитися базовим речам.

Самі командувачі також зацікавлені у додатковій допомозі, однак вони ніби не усвідомлюють того факту, що це їм не допоможе.

"Суперечливі і непослідовні наративи, що використовуються кремлівськими чиновниками і Міноборони Росії про процедури мобілізації, можуть вказувати на те, що Путін як верховний головнокомандувач віддавав накази, що розходяться або суперечать один одному", - йдеться у звіті Інституту вивчення війни.

Нагадаємо, що у Міноборони розповіли, як відбувається підготовка до зимового сезону для ЗСУ: дефіцит форми пообіцяли прибрати

Раніше повідомлялося, що Соловйов закликав розстріляти військкомів: паніка серед пропагандистів ще ніколи не була такою .

Також експерт передбачав руйнування світового порядку протягом кількох років: через путін кожна країна світу зможе зберігати ядерну зброю .