Білорусь найближчим часом може чекати така ж мобілізація, як і в "братській" для них росії. Олександр Лукашенко не має наміру відставати від свого колеги за рівнем абсурдності.

Дані західних розвідок свідчать, що найімовірніше самопроголошений диктатор зважиться на чергове збожеволіле рішення, як це зробив більше тижня тому Кремль.

У державних засобах масової інформації вже навіть почали готувати народ до цих процесів, оскільки здебільшого народ ставиться до цієї ідеї вкрай негативно.

олександр лукашенко. Фото: скриншот Youtube

Щоб не злити людей, Олександр Лукашенко має намір замінити агресивне слово "мобілізація" на "перевірка боєздатності", але своєї суті вона не змінить.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Людей спершу можуть призвати на збори, після чого без попередження кинуть на кордон. До зими в Білорусі мають завершити реконструкцію залізниць та аеропортів до прийому російської техніки, і взимку вони вирішать зробити наступ.

Білоруські війська, фото з вільних джерел

Однак, якщо росіяни більш схильні до пропаганди, і добровільно вирушають воювати за амбіції путіна, сподіваємося білоруси ще не настільки повірили в "добрі" мотиви всього, що відбувається.

Раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України вже зазначало, що в Білорусі готуються ухвалити близько 20 тисяч мобілізованих росіян.

"Вони повинні поповнити дислоковані в Білорусі підрозділи з Росії. В результаті поповнення співвідношення "досвідчених" та "молодих" військових має становити 1 до 5. Для розміщення планується використовувати існуючі військові фонди, а також цивільні приміщення та будівлі. Під ці потреби передають склади, ангари та інші приміщення занедбаних сільськогосподарських та фермерських господарств" - йдеться у повідомленні під постом.

Нагадаємо, що радник ВП Михайло Подоляк підказав, як захід може відповісти на теракт газопроводом .

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів українцям, як вижити за ядерної атаки .

Також Лукашенко додасться до російської могилізації: вже дав добро