Відомих російських пропагандистів просто не впізнати. Якщо раніше вони й поганого слова не могли сказати про свою владу, то після очевидної поразки в Україні починають поступово бунтувати.

Зокрема йдеться про королеву російської пропаганди Маргариту Сімоньян, яка у своєму новому ролику заговорила про постійну брехню.

Останні кілька тижнів вона обурюється поганими результатами "другої армії світу" на полі бою в Україні, а також обурюється через часткову мобілізацію, яка не опрацьована зовсім ніяк.

Вона взагалі пообіцяла розібратися з кожним випадком окремо, коли чоловікам незаконно вручали повістки.

Маргарита Симоньян, фото: скріншот

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Цього разу Маргарита Симоньян ще більше вразила народ своїм зізнанням про брехню, і що, перш за все, потрібно бути чесними із самим собою.

"Брешити треба закінчувати. На всіх рівнях, скрізь. Скрізь взагалі, у нашій країні. У банках, міністерствах, військкоматах, на заводах, школах, треба припиняти брехати. Брехня - вона може когось відмазати, комусь продовжити термін служби, але брехня завжди веде до неправильного рішення. А неправильне рішення веде до втрат. Щоб потім лікті не кусати собі ж, треба припиняти брехати" - зазначає пропагандистка.

Пропагандистська символіка, скриншот: YouTube

З такими темпами вже зовсім скоро журналістка може перетворитися з фанатки диктатора путіна на опозиціонерку, але вже надто пізно. Саме жінка, і такі як вона винні у тому, що відбувається у світі на сьогоднішній день. Якби вони розплющили очі трохи раніше на те, що відбувається, то росія б не була загнана в ізоляцію, а путін не напав би на Україну знову.

Нагадаємо, які міста можуть бути в небезпеці: стало відомо, куди покинуть перші партії путінських мобіків

Раніше повідомлялося, що Олексій Данилов розповів українцям, як вижити за ядерної атаки .

Також, якими будуть наслідки ядерного удару, експерт знайшов порятунок для українців